25 februari 2015

Good Moves

OBS De Piramide organiseert ook dit jaar deze dansshow weer.

Ontstaan:

Op De Piramide is dansen een onderdeel van het lesprogramma. In groep 8 heeft dansen altijd een heel speciaal plekje in het jaarprogramma gehad. De Heart Dance Awards, de danswedstrijd van de Hartstichting was het begin. Jaar na jaar traden de kinderen op en in het laatste jaar stonden we zelfs in de finale.

Good Moves:

Nu de Heart Dance Awards niet meer bestaat, hebben we onze eigen dansshow gemaakt. Samen met de kinderen hebben de leerkrachten van de groepen 8 van de Piramide in 2010 Good Moves opgericht. Ook andere basisscholen dansten met ons mee in het programma. Een aantal kinderen zaten in de organisatie en ontworpen een logo, verzonnen een naam en stelden brieven op. De naam Good Moves is niet zomaar gekozen: aan de ene kant heb je het Goede Doel waar kinderen zich voor inzetten en aan de andere kant leren de kinderen het plezier van dansen en optreden ervaren.

Good Moves is de dansshow die je echt moet zien! Het is fantastisch al die kinderen te zien dansen met zoveel plezier. Ze zetten zich voor de volle 100% in.